fbpx

The Grand Ball: Circus Editie

Vier Oud en Nieuw in The Grand Style!

The Grand Ball is terug, en voor één schitterende en spectaculaire avond wordt de prachtige Raadszaal omgetoverd tot het buitengewone The Grand Circus. The Grand Ball Circus Editie belooft een avond vol elegantie en entertainment te worden. Sluit het oude jaar af en verwelkom het nieuwe jaar bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam!

Proost samen met uw vrienden, collega’s of geliefden wanneer de klok middernacht slaat en het nieuw jaar begint. Maak deze oudejaarsavond zo bijzonder als u wilt! Kies uw pakket om zeker te zijn van uw tickets. Op de laatste dag van 2023 zullen de deuren van de prachtige Raadzaal geopend worden voor een spectaculaire en GRANDioze aftelling naar het nieuwe jaar!

De tijd tikt door en de tickets zijn zeer gewild! Mis het niet om van Oud en Nieuw een buitengewone ervaring te maken!

It’s Showtime: Bier, wijn & fris

The Grand Extravaganza: Alle (non-alcoholische) dranken, inclusief Champagne, rum, wodka, whiskey & gin

The Grand Ball: Circus Editie vindt plaats op 31 december 2023 van 22:00 uur tot 1 januari 2024 03:00 uur in de Raadzaal in Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Tickets zijn vereist om toegang te krijgen tot het evenement. It’s Showtime Pakket is beschikbaar voor €165 en The Grand Extravaganza Pakket is beschikbaar voor €195. Een beperkt aantal Early Bird tickets is beschikbaar tegen een speciaal tarief tot 1 november.

Nieuwsgierig naar de vorige edities van ons legendarische feest? Bekijk hieronder de feestfoto’s of de spectaculaire promotiefilm!

Say hello and share your Grand moments!
Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam
+31 (0)20-555 3 282